Tulokset

Lyhyestä virsi kaunis: musta tulee psykologi!!! Tulokset tulivat yllättäen kesken salitreenin, ja hysteeriseksi itkemiseksihän se meni keskellä kuntosalia, ihmettelevien katseiden alla. Niissä adrenaliinihöyryissä tuli muuten rikottua omat penkkiennätyksetkin yllättävän kevyesti...

Mutta voi jestas, mä olen niin onnellinen, iloinen ja sanoinkuvailemattoman kiitollinen kaikista teistä, jotka kuljitte tätä matkaa mun kanssa! Haluan onnitella kaikkia muita opiskelupaikan saaneita, ja toivottaa kovasti tsemppiä heille, joilla koitos on vielä ensi vuonna edessä. Tätä kokemusta ja tunnetta sietääkin tavoitella.



Nyt en kykene sanomaan muuta. Ehkä myöhemmin palaan kirjoittamaan vähän syvällisemmin, sitten joskus, kun itsekin ymmärrän mitä ihmettä tänään oikein tapahtui.

Mä tein sen. Mä tein sen! En vaan käsitä.

Kommentit

  1. Moikka! Oon seuraillu sun blogia pitkään ja nyt tän uutisen myötä oli pakko tulla onnittelemaan! Oot niin omistautuneesti ja määrätietoisesti tehny töitä tän tavoitteen eteen, että oot todellakin paikan ansainnut. Itsenikin hyväksyttiin nyt suoraan lukiosta joensuun psykaan. Oli niin onnellinen olo kun tulokset tulivat, jopa vähän epätodellinen, että sitä parempaa tunnetta harvoin kokee! Onneks olkoon vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja vau, hurjasti onnea sinullekin opiskelupaikasta!! Kokemuksesta tiedän, millainen urakka se on hakea tosissaan suoraan lukiosta johonkin. Toden totta se tuloksien näkemisen fiilis oli niin ainutlaatuista, että koko olemassaolokin tuntui lähes epätodelliselta.

      Poista
  2. Paljon onnea! Täällä myös yksi sisäänpäässyt, joka on käynyt välillä kurkkimassa tätäkin blogia ja kommentteja samalla kun olen jännittänyt omia tuloksia. Olet todellakin paikan ansainnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Paljon paljon onnea sinullekin opiskelupaikastasi :)

      Poista
  3. Hurjasti onnea opiskelupaikasta! Itse aloitan psykologian opinnot Jyväskylässä. Mahtava tunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos, ja voin samastua tunteeseesi! Onnea opiskelupaikasta ja tsemppiä tuleviin opintoihin :)

      Poista
  4. Suuret onnittelut Tiia, olet kyllä melkoinen mimmi! Itselläni tulokset olivat odotetunlaiset, mutta silti harmittaa. Toivo kyti kuitenkin pienenä aina tuloksiin saakka. Mutta nyt ei tästä sen enempää. Onnea vielä kerran! Tarjoan sulle voitonkahvit/teet joku kerta syksyllä, opiskelen siis itsekin Tampereen yliopistossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkoinen mimmi kiittää! Harmitus on todella ymmärrettävää tuossa tilanteessa, mutta onneksi yrityskerrat eivät lopu kesken. Hurjasti tsemppiä jatkoon sinulle!

      Ja voitonkahvit kuulostavat kyllä loistavalta... :)

      Poista
  5. Mä tiesin, että sä pysty siihen Tiia! Tiesin alusta alkaen, että tolla opiskelumotivaatiolla ja lukumäärällä varmasti ovet psykalle aukeaa. Toivottavasti minäkin saan kokean tuon sanoinkuvailettoman tunteen ensi vuonna!

    Nyt lepää! Ei tarvitse enää stressata tai jännittää mistään pääsykokeisiin liittyvistä asioista. Nyt nautitaan ihanasta kesästä!

    Odotan innolla sun tulevia yliopistopostauksia opintoihin liittyen!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella iso kiitos sulle kaikesta tuestasi tän matkan aikana! Kliseistä mutta totta: en ehkä olisi joka hetki jaksanut uskoa itseeni ilman sun tsemppaavia ja piristäviä kommentteja :) Uskon vahvasti, että ensi vuonna pääset sisään - tänä vuonna pääsit jo niiiin lähelle. Tsemppiä jatkoon!

      Hassua sanoa, mutta odotan itsekin innolla mitä kaikkea yliopistomaailmaan siirtyminen tuo tullessaan ihan näin blogia ajatellen :D

      Poista
  6. Minullekin tuli yllättävän paljon pisteitä siihen nähden miten koe meni. Odotin saavani ihan vain muutaman pisteen, koska en saanut paperille juuri mitään valmiiksi asti, mutta taisi mennä melkein kaikki oikein, jotka ehdin saamaan. Kävin myös toisen alan pääsykokeissa ja ne menivät paljon paremmin, koska pystyin niissä keskittymään kun ei ollut samaa terveysongelmaa kuin psykan kokeessa. Sain tuolta opiskelupaikan ja otin sen vastaan, koska minulle olin alunperinkin epäselvää, että mitä haluan lähteä opiskelemaan.

    Onnittelut kaikille psykkaan päässeille. Toivottavasti Tiia jatkat blogin pitämistä jossain määrin myös opiskellessasi, koska on aina mielenkiintoista lukea siitä miten joku kokee opiskelun alalla, jota itsekin miettii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut opiskelupaikastasi! Toivottavasti alan opiskelu tuntuu mieluisalta. Ja ainahan sitä voi hakea uudestaan psykaan, jos se alkaakin tuntumaan enemmän omalta jutulta.

      Haluan ehdottomasti tuoda täällä blogissa esiin, millaista psykologian opiskelu yliopistossa todella on ja millaista monen haaveilema psykologian opiskelijan arki on. Syksyllä sen sitten näkee. Jee!

      Poista
  7. Paljonko sait valintakoepisteitä? Entä yhteispisteitä? Ei oo pakko kertoa, jos et halua :). Joensuussa on ihan eri rajat: sain juuri tietää koepisteeni ja se on niin uskomattoman låhellä. Yhteispistekiintiössä raja oli 100,8 ja mä sain 98,4!

    Taidan ensi vuonna hakea Jyväkylään, sillä soveltuvuuskokeisiin kutsutaan huimat 120 hakijaa ja sisään pääsee ensikertalaisiä vähintään 50. Joensuussa ensikertalaisia valitaan alle 25.

    Vielä kerran, onnea NIIIN paljon opiskelupaikasta! Toi on oikeesti lottovoittoakin parempi asia. Pääset opiskelemaan unelma-alaasi ja työllisyys on varmasti taattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin sisään yhteispistekiintiössä. Pelkillä koepisteillä olisin jäänyt (sen tutun) PISTEEN PÄÄHÄN opiskelupaikasta, eli kohtuuhyvät yo-arvosanat (LEEE) toden totta pelastivat minut. Rimaa hipoen sisään, mutta sisällä yhtä kaikki.

      En kyllä edelleenkään pysty ihan käsittämään, että heti syksyllä pääsen unelmayliopistooni opiskelemaan unelma-alaani. Huh.

      Poista

Lähetä kommentti